Kymenlaakson Jäte Oy suosittelee asiakkailleen e-laskun käyttöönottoa. Vaihtamalla e-laskuun vältyt laskutuslisältä, jonka suuruus jokaisesta lähetetystä paperilaskusta on 2,02 euroa (sis. alv:n 25,5 %).

Paperilaskua koskeva laskutuslisä on ollut jätetaksassa 1.1.2024 lähtien Kymen jätelautakunnan päätöksen mukaisesti (linkki kokouspöytäkirjaan). Laskutuslisä paperilaskuille kannustaa siirtymään e-laskuun, mikä vähentää postituskuluja ja säästää ympäristöä.

Tilaa e-lasku erikseen perusmaksuille ja tyhjennyslaskuille

Perusmaksuasiakkaat ja jätteenkuljetuksen asiakkaat ovat eri asiakasrekistereissä ja heillä on siis eri asiakasnumerot. Kun tilaat perusmaksun e-laskuna, koskee tilaus vain tulevia perusmaksuja. Jäteastian tyhjennyksiä koskevalle laskulle tilaus tulee tehdä erikseen.

E-laskun saat tilattua omasta verkkopankistasi

E-lasku otetaan käyttöön omassa verkkopankissa. Kymenlaakson Jäte Oy:n asiakaspalvelu ei valitettavasti voi auttaa e-laskun käyttöönotossa, mutta tarkempia neuvoja ja ohjeita saat oman pankkisi asiakaspalvelusta. Linkit eri verkkopankkien e-laskua koskeviin ohjeisiin löydät täältä: https://www.kymenlaaksonjate.fi/e-lasku/