Loppujäteastian tyhjennyspäivä muuttuu osalla asiakkaista lokakuussa – isommista muutoksista tiedotetaan kirjeitse

Kymenlaakson Jäte Oy on kilpailuttanut uudelleen Kouvolan, Iitin ja Lapinjärven jätteenkuljetuksia. Urakoitsijaksi valittiin Jätehuolto E. Parkkinen, joka tarjosi alhaisimman hinnan ja täytti tarjouspyynnön vaatimukset. Parkkinen toimii alueella tälläkin hetkellä kuljetusurakoitsijana.

Uusi urakkakausi alkaa 7.10.2024, ja se koskee Kouvolan ja Iitin loppujätteitä ja pakkausjätteitä (kartonki, muovi, lasi, pienmetalli) sekä Lapinjärven pakkausjätteitä. Alueilla tehdään vuosittain noin 400 000 jäteastian tyhjennystä. Uusi urakkakausi jatkuu 31.3.2029 asti, ja sitä voidaan jatkaa kahdella yhden vuoden mittaisella optiolla.

Loppujäteastian uudet tyhjennystiedot voi tarkistaa oma-asioinnista 7.10. alkaen

Osalla Kouvolan ja Iitin asiakkaista loppujäteastian tyhjennyspäivä tai -viikko muuttuu, koska jäteautojen reittejä on uudistettu uuden urakan myötä. Reittimuutoksilla pyritään vähentämään kuljetuskilometrejä ja optimoimaan jätteenkuljettajien työpäiviä.

Asiakkaat, joiden loppujäteastian tyhjennyspäivä muuttuu 3 päivää tai enemmän, saavat tiedon asiasta kirjeitse. Kaikki kouvolalaiset ja iittiläiset pientaloasukkaat voivat tarkistaa loppujäteastioidensa uudet tyhjennyspäivät oma-asiointipalvelusta 7.10. alkaen. Oma-asiointipalvelun käyttäjäksi rekisteröidytään asiakasnumerolla ja tyhjennyslaskun numerolla. Katso ohjeet palvelun käyttöön: www.kymenlaaksonjate.fi/oma-asiointi